Start verkoop kaartjes tweede Proos van seizoen 2019/2020

Multifunctioneel centrum Kerkeböske vormt opnieuw de locatie voor de nieuwe editie van de Proos. © Archief De Limburger

De tweede Proos van het seizoen 2019/2020 vindt plaats op zondag 5 januari van 14.30 tot ongeveer 17.30 uur in Kerkeböske, Aan de koeberg in Helden. De kaartverkoop voor deze editie start op zaterdag 30 november om 10.00 uur in Kerkeböske. Vanaf 12.00 uur zijn de kaartjes ook te koop bij De Plus in Helden.

Redactie

Het is niet mogelijk om kaartjes vooraf te reserveren, zodat iedereen de kans heeft om een kaartje te bemachtigen. De Proos is het amusementsprogramma op zondagmiddag waarin vijf uiteenlopende gasten, die voor de bezoekers een verrassing blijven, geïnterviewd worden door Robert Janssen met als side-kick Marijke Gijsen. Bij binnenkomst en na elke gast speelt Kate Moon met onder andere Sandra Korsten en een gastspeler een muziekstuk. Bezoekers worden ontvangen met een kop koffie met een smakelijke verrassing. In de pauze volgt nog een gratis consumptie, waarna de bezoekers na afloop opnieuw verwend worden met een lekkernij uit de keuken. Er is plek voor maximaal tweehonderd bezoekers. Kaartjes kosten 10,- euro per persoon.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal