Waarderingsprijs

Groengroep Well in het zonnetje gezet

De Groengroep Well werd verguld met de toekenning van de Mosa Joertsicus.

Al tien jaar lang zorgen vrijwilligers uit Well ervoor dat hun dorp er fleurig op staat. Voor die belangenloze inzet zijn de leden van GroenGroep Well zaterdagavond in het zonnetje gezet. Tijdens de zittingsavond van carnavalsvereniging De Maasjoerts reikte de Ald Prinse Còmpenì-j de onderscheiding Mosa Joertsicus uit aan de Groengroep die het tienjarig bestaan viert.

Jos Gröniger

Vanaf het voorjaar planten, bevestigen, onderhouden en bewateren de vrijwilligers van Groengroep Well door het hele dorp diverse bloembakken aan lantaarnpalen en bloembakken. Aan het einde van de zomer wordt alles weer opgeruimd en de vaste plantenbakken worden weer beplant met winterharde bloemen. Dit alles in samenwerking met de plaatselijke bloemenkweker Ella en Hay Eickmans.

De Groengroep Well wordt nog eens in het zonnetje gezet op de avond van het Concerto Mosa Joertsicus in MFC De Buun op zaterdag 1 februari 2020.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal