George Dölle nieuwe pastoor van Hulsberg

Print
George Dölle nieuwe pastoor van Hulsberg

De parochiegemeenschap van Hulsberg krijgt een nieuwe herder. Afbeelding: Johannes Timmermans

Hulsberg / Herten -

George Dölle wordt de nieuwe pastoor van de parochie H. Clemens in Hulsberg. Bisschop Harrie Smeets heeft hem in deze functie benoemd.

Dölle (60) is tevens benoemd tot kapelaan van de H. Bavo in Nuth, H. Stefanus in Wijnandsrade en H. Servatius in Vaesrade. Tegelijkertijd is pastoor Jan Geilen van deze clusterparochies benoemd tot kapelaan in Hulsberg.

De parochieherder heeft vele jaren in het voortgezet onderwijs gewerkt als leraar klassieke talen en werd in 2012 tot priester gewijd. Hij is op dit moment kapelaan in het cluster van de parochies H. Christoforus, H. Geest en H. Michaël in Roermond en Herten. Daarnaast is hij parttime bisschoppelijk gedelegeerde voor het katholiek onderwijs in het bisdom Roermond. Deze laatste functie blijft hij ook vanuit Hulsberg behartigen. In Hulsberg was tot voor kort kapelaan Amalraj Arockiam actief, die onlangs benoemd is tot pastoor van Stramproy en omgeving.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen