Kerstconcert in Remigiuskerk Simpelveld met drie koren

Print
Kerstconcert in Remigiuskerk Simpelveld met drie koren

Soliste Amy Schillings uit Vaals. Afbeelding: Foto Kaldenbach

Bocholtz / Simpelveld / Huls -

Het Simpelvelds Mannenkoor David voert samen met Mannenkoor Lauwerkrans uit Mechelen en Zangkoor Harmonia Simpelveld een kerstconcert uit. Dit vindt plaats op zondag 8 december, vanaf 18.00 uur, in de H. Remigiuskerk te Simpelveld.

De koren staan onder leiding van Jean Lardinois, met aan de piano Marcel Konieczny. Soliste is de sopraan Amy Schillings uit Vaals. Zij studeert vanaf 2018 aan de Hochschule für Musik und Tanz Köln-Aachen.

De koren voeren een gevarieerd programma met lichte en klassieke muziek uit. Het concert wordt afgesloten met een reeks internationale kerstliederen. Entree: vrije gave. Na afloop van het concert is voor alle uitvoerenden en bezoekers een gezellig samenzijn in Partycentrum Oud Zumpelveld Irmstraat 23.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen