Jan Smit kiest voor gezondheid en cancelt optredens

Print
Jan Smit kiest voor gezondheid en cancelt optredens

Afbeelding: ANP Kippa

Jan Smit heeft maandag bekendgemaakt zijn agenda tot het einde van het jaar vrij te maken. Dat betekent dat de Volendamse zanger voorlopig geen shows zal geven.

‘Ik ondervind momenteel teveel hinder van lichamelijke klachten. Het is daarom op dit moment gewoon tijd om voor mijzelf en mijn gezondheid te kiezen’, aldus Smit.

Smit was vorige week genoodzaakt zijn concerten af te zeggen die hij het afgelopen weekend zou geven. De Volendammer werd namelijk getroffen door het acute virus laryngitis en kon daardoor niet op de bühne verschijnen.

Nu blijkt dat Smit nog steeds niet is opgeknapt. Hij stelt dan ook voor zijn gezondheid te kiezen, hoezeer het hem ook spijt naar al zijn trouwe fans toe. ‘Alle geplande optredens en/of activiteiten komen daardoor helaas te vervallen. Uiteraard wordt er gekeken naar vervangende data’, laat de zanger weten.

Hij sluit zijn bericht af met hoopvolle woorden: ‘Ik wil de rest van dit jaar heel graag gebruiken om mezelf weer helemaal op te laden voor 2020, zodat ik in het voorjaar weer kan knallen met mijn nieuwe album!’

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen