AUTOSPORT

Opa Frans van Max Verstappen overleden

Print
Opa Frans van Max Verstappen overleden

Archiefbeeld van Jos en zijn vader Frans Verstappen Afbeelding: de limburger maastricht wil Nilw

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt / Montfort -

Frans Verstappen, de vader van Jos Verstappen en opa van Max Verstappen, is maandag overleden. Dat bevestigt manager Raymond Vermeulen van Max Verstappen.

Verstappen senior leed sinds 2017 aan kanker en werd recent opgenomen in een hospice. Daar is hij maandag overleden. Verstappen senior baatte in Montfort een ijssalon uit. Ook was hij een van de drijvende krachten achter de F1-feesten tijdens Grand Prix’ van kleinzoon Max Verstappen in Zaal Housmans in Montfort.

Lees ook: In memoriam Frans Verstappen: groot fan van kleinzoon Max

Frans Verstappen had geen contact meer met zijn zoon Jos Verstappen na een incident in 2016 waarbij het tot een handgemeen zou zijn gekomen tussen vader en zoon. Het Openbaar Ministerie ging niet tot vervolging over, ook al omdat Frans Verstappen later stelde dat ‘er weinig was gebeurd’. Hij trok zijn aangifte in.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen