Twee mensen raken gewond bij zwaar verkeersongeluk in Weert

Print
Twee mensen raken gewond bij zwaar verkeersongeluk in Weert

Afbeelding: WeertdeGekste

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Bij een zwaar verkeersongeluk in Weert zijn maandagavond twee mensen gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde rond half zeven op de Kempenweg, één kilometer voor de Belgische grens bij Lozen. De situatie leek zo ernstig dat ook de brandweer en een traumahelikopter werden gealarmeerd. De brandweer moest een slachtoffer uit de auto bevrijden door het dak van de auto af te knippen, schrijft WeertdeGekste

Bij het ongeval waren in totaal drie personen betrokken. Twee van hen zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

Volgens getuigen gebeurde het ongeval na een remactie. Een van de voertuigen kwam tijdens een uitwijkmanoeuvre op de andere weghelft terecht waarna een botsing ontstond. Door de klap raakte een van de betrokken auto’s van de weg. Omstanders, waaronder een brandweerman uit Duitsland, boden eerste hulp bij het ongeval.

De provinciale weg tussen Weert en de Belgische grens is volledig afgesloten voor het verkeer. Het verkeer kan omrijden via Budel.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen