Marijke Helwegen in race voor titel ‘meest irritante BN’er’

Print
Marijke Helwegen in race voor titel ‘meest irritante BN’er’

Is Marijke Helwegen de meest irritante BN’er? Afbeelding: ANP

Societyster Marijke Helwegen, opgegroeid in Geleen, heeft de twijfelachtige eer om genomineerd te zijn als ‘de meest irritante BN’er in een tv-reclame’. Naast Helwegen zijn ook Paul Haenen en Sjaak Swart genomineerd.

Consumentenprogramma Radar, dat jaarlijks onderzoekt welke spotjes kijkers het vervelendst vinden, maakte maandagavond de genomineerden van de Loden Leeuw bekend.

De kijkers krijgen het meest de kriebels van de SecuStrip-reclame met Helwegen, de Pricewise-spot met Haenen en Swarts Toto-reclame. De meest irritante reclames zijn volgens het publiek die van Haribo, Hornbach en Lampdirect.

De ‘winnaars’ van de Loden Leeuw-beeldjes worden op 2 december bekendgemaakt in de uitzending van Radar. Het publiek kan tot en met 30 november stemmen op : https://radar.avrotros.nl.

Overigens maakt Kruidvat - net als vorig jaar - kans op de prijs voor het meest irritante radiospotje van het jaar, vooral dankzij de ‘irritante’ stem van actrice Hadewych Minis uit Maastricht.

De prijzen worden sinds 2002 uitgereikt. Vorig jaar werd René Froger verkozen tot meest irritante BN’er. Ook Ali B, Jan Smit en Adelheid Roosen gingen naar huis met de titel.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen