Topduel amateurvoetbal in Voerendaal

Print
Topduel amateurvoetbal in Voerendaal

Afbeelding: INGimage

Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Kerkrade / Eygelshoven -

De confrontatie RKVV Voerendaal 1 - FC Kerkrade-West 1 wordt als topwedstrijd in het amateurvoetbal aangemerkt. De aftrap is zondagmiddag 24 november om 14.30 uur op het complex aan de Goswijnstraat in Voerendaal.

Het is wedstrijddag 9 voor de teams in de 4e klasse B. FC Kerkrade-West heeft zich afgelopen zomer versterkt, zodat de ploeg nu meedoet om de bovenste plaatsen. Voor RKVV Voerendaal is het de tweede topper op rij, na de uitwedstrijd tegen RKHBS (1-1) op 10 november.

Vorig seizoen wist Voerendaal thuis met 7-1 te winnen, uit werd met 2-1 verloren.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen