Jongerenlintjes Gulpen-Wittem voor Norèn Ronken en Roel Blezer

Print
Jongerenlintjes Gulpen-Wittem voor Norèn Ronken en Roel Blezer

Burgemeester Ramaekers met Roel (links) en Norèn). Afbeelding: gemeente Gulpen-Wittem

Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Trintelen / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen / Diependal -

De gemeente Gulpen-Wittem heeft woensdagavond jeugdlintjes uitgereikt aan Norèn Ronken (11) en Roel Blezer (19).

De twee jongeren krijgen die gemeentelijke onderscheiding omdat ze zich belangeloos inzetten voor de gemeenschap.

Norèn verricht al anderhalf jaar vrijwilligerswerk in zorgcentrum Klein Gulpen. Elke donderdag gaat ze na schooltijd op bezoek in Klein Gulpen om spelletjes te doen met de bewoners, koekjes te bakken of zo maar wat te kletsen met de ouderen. Ze is het zonnetje in huis, zeggen de medewerkers van Klein Gulpen.

Roel is muzikant bij harmonie Sint-Petrus en tal van andere muziekkorpsen in de regio. Verder is hij jeugdleider bij het kindervakantiewerk, vrijwilliger bij Trekkertrek en lid van carnavalsvereniging De Sjtruu Bloazere. Om de kas van zijn verenigingen te spekken, verricht hij regelmatig hand-en-spandiensten bij evenementen in het dorp.

De twee jeugdlintjes zijn uitgereikt door burgemeester Nicole Ramaekers.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen