To Be Continued zingt slotakkoord

Print
To Be Continued zingt slotakkoord

To Be Continued: nog eens en dan niet meer. Afbeelding: To Be Continued

Kessel / Helden -

‘The End voor To Be Continued’. Het zanggezelschap To Be Continued houdt na 21 december op te bestaan. Reden voor deze beslissing is dat de leden het steeds drukker krijgen en het al een tijdje een uitdaging is om in een complete bezetting te repeteren. De baton van Mario Geurtjens, die het koor al vanaf het begin heeft geleid, kan hiermee aan de wilgen gehangen worden.

To Be Continued biedt haar publiek op 21 december aanstaande een waardig afscheid aan middels een kerstcarrousselconcert in Kasteel De Keverberg in Kessel. Diverse Kesselse koperblazers, de virtuoze harpiste Oxana Thijsen, het strijkerstrio Col Legno, Trio Angelico verlenen hun medewerking aan dit slotconcert. To Be Continued brengt uiteraard diverse Christmas Carols ten gehore. De allerlaatste kans om voordat het doek valt het koor te beluisteren. Marlies van de Bijgaart en Agnes Leijen brengen een bijzondere vertolking van een kerstverhaal op de planken. Het publiek zal door de verschillende ruimtes van het kasteel worden geleid, dat helemaal in kerstsfeer is gebracht.

Kaarten zijn uitsluitend in de voorverkoop verkrijgbaar bij Peter Klaasen aan de Roggelseweg 38, in Helden via tel. 077 3077397 of peter@klaasen.biz. Een kersthapje en -drankje zijn bij de prijs inbegrepen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen