Repair Café in De Beuk

Print
Repair Café in De Beuk

Afbeelding: INGimage

Posterholt -

In de bovenzaal van Cultureel Centrum De Beuk in Posterholt zijn zaterdag 30 november het Repair Café, de Helpdesk en de Bieb Postert weer geopend voor publiek.

Bezoekers kunnen van 14.00 tot 16.00 uur bij het Repair Café terecht voor kleine reparaties aan apparaten en kleine naaiklusjes. De reparatie is gratis. Materialen moeten wel worden betaald. De helpdesk is er voor mensen met vragen of problemen met de mobiele telefoon, tablet of laptop. Hiervoor wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. De bieb van Postert is geopend voor leden die door de week niet in de gelegenheid zijn boeken te lenen. Het lidmaatschap en het lenen van boeken is gratis. Een vrijwillige bijdrage voor geleverde diensten is altijd welkom.

Cultureel Centrum de Beuk is gevestigd aan de Nieuw Holsterweg 25 in Posterholt.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen