Showbizz-rubriek

André Rieu vermaakt zich prima in Barcelona met het macarena-duo Los Del Rio

Print
André Rieu vermaakt zich prima in Barcelona met het macarena-duo Los Del Rio

André Rieu met Los Del Rio in Barcelona, begin deze week. Afbeelding: Facebook/André Rieu

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten van BL’ers op social media.

Marijke Helwegen staat met enige regelmatig in de bladen. Dat controleert ze elke week zelf door middel van een wandeling naar de kiosk. Blijft ze ook nog fit bij, dus dat is mooi meegenomen.

André Rieu haalde het Spaanse duo Los Del Rio (je weet wel, van de macarena) al eens naar Maastricht. Ook in hun vaderland zijn ze dezer dagen van de partij op het podium.

André’s stadgenoten Lucas & Steve zitten ook in Spaanstalige sferen, maar wel iets verder van huis: in Mexico. Ze hebben het er naar hun zin.

Maurice Wijnen verblijft op het ogenblik in Berlijn. En hij heeft oog voor de schoonheid van deze stad.

Ook actrice Lotte Verbeek brengt een paar herfstdagen door in het buitenland. Zij zit in Engeland en ook zij heeft oog voor de fraaie omgeving.

Mathieu Hinzen vertegenwoordigt ons land dit jaar bij het Europese Junior Songfestival. De jonge Weertenaar had het genoegen om Duncan Laurence te ontmoeten. En als er iemand weet hoe je een Songfestival wint, is het Duncan natuurlijk.

Chantal Janzen kijkt met vreugde terug op haar eerste Pyjamaparty, afgelopen weekend in de Ziggo Dome. Ze heeft er bijna geen woorden voor. Hoewel…

Het is pas eind november en het nieuwe jaar laat nog even op zich wachten. Maar Kelly Weekers heeft haar eerste goede voornemen al kenbaar gemaakt.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen