Sander de Heer vertrekt na anderhalf jaar bij radiozender Sublime

Print
Sander de Heer vertrekt na anderhalf jaar bij radiozender Sublime

Sander de Heer. Afbeelding: ANP Kippa

Maastricht / Itteren -

Sander de Heer was deze woensdag voor het laatst te horen op Sublime. De Maastrichtenaar, sinds vorig jaar augustus presentator van de ochtendshow Sublime Sunrise, en de zender gaan in ‘goed overleg’ uit elkaar. Dat meldt de radiozender. De Heer wordt vervangen door Francis Broekhuijsen.

Sebastiaan van Rijnsoever, managing director van Sublime, laat weten dat Sander voor en achter de schermen een waardevolle bijdrage aan de zender heeft geleverd. ,,In goed overleg hebben we besloten om uit elkaar te gaan. Op basis van het fundament dat Sander heeft neergezet zullen we met Francis Broekhuijsen de ochtendshow Sublime Sunrise voortzetten. We zijn Sander enorm dankbaar voor wat hij voor Sublime heeft gedaan. Francis zal onder andere cultuur, kunst en uiteraard ook muziek en artiesten een nog sterkere plek in de programmering van Sublime geven.”

Sander de Heer maakte eerder op NPO Radio 2 De Heer Ontwaakt! en Alle 40 goed. Ook was hij met Jeroen Kijk in de Vegte op 3FM jarenlang sidekick bij het radioprogramma van Ruud de Wild.