Kerstconcert Con Amore in kapel Samen Zorgen Huis

Print
Kerstconcert Con Amore in kapel Samen Zorgen Huis

Afbeelding: Con Amore

Baexem -

Gemengd koor Con Amore houdt zondag 15 december haar traditionele Kerstconcert. Dit jaar vindt de uitvoering plaats in de kapel van het Samen Zorgen Huis in Baexem.

Sinds 2011 wordt Con Amore gedirigeerd door Veronika Peerboom-Chujanova. Het koor heeft een veelzijdig repertoire opgebouwd waarin klassieke muziek, volksliederen, musicals, spirituals, gospels en popsongs de hoofdmoot vormen. Tijdens het Kerstconcert brengt het koor een gevarieerd programma ten gehore in verschillende talen.

Toon Konings zorgt voor de pianobegeleiding. Ook harpiste Pauline Nieuwenhuijs verleent medewerking aan dit concert. Van haar staan deze middag drie werken op het programma. Na afloop is er voor iedereen een nazit onder het genot van een kop koffie en iets lekkers.

Aanvang 14.30 uur. De toegang is gratis. De opbrengst van de vrijwillige bijdragen van deze middag gaat naar het Samen Zorgen Huis. Het Samen Zorgen Huis aan de Lindelaan in Baexem is ook bekend als het voormalig klooster Mariabosch. Voor meer informatie over Con Amore: www.conamorebaexem.nl of de facebookpagina.