Thrillerauter Michael Berg bezoekt LeesKunst

Print
Thrillerauter Michael Berg bezoekt LeesKunst

Michael Berg werd geboren in Heerlen. Afbeelding: Johannes Timmermans

Kerkrade / Eygelshoven -

Thrillerauteur en Gouden Strop winnaar Michael Berg is donderdag 21 november om 19.00 uur te gast bij Boekhandel LeesKunst aan de Hoofdstraat 2 in Kerkrade. Hij vertelt daar over zijn nieuwste thriller ‘Ik zie je’. Na afloop van de lezing is gelegenheid om het boek te laten signeren.

‘Ik zie je’ gaat over de internationale bestsellerauteur Carol Brodie, die al vijf jaar geen boek heeft geschreven. Op zoek naar inspiratie ontvlucht ze haar huis in Londen en vliegt ze naar Zuid-Frankrijk waar ze voor twee maanden een gîte huurt. Daar raakt ze in de ban van een vrouw die even verderop een huis met zwembad bewoont. Met een telescoop begint Carol de vrouw te bespieden. Op een avond krijgt de vrouw bezoek van een man. Carol is getuige hoe de twee ruzie krijgen en de vrouw de man neerslaat. Dood? In plaats van de politie te bellen besluit Carol uit te zoeken wat er gebeurd is.

Michael Berg (Heerlen 1956) vertrok in 2004 naar Frankrijk om te gaan schrijven. Inmiddels is hij een van de bekendste thrillerauteurs van Nederland. Van zijn boeken werden meer dan 400.000 exemplaren verkocht.