Giraf Award naar Rob Rensen en Roger Vranken van maaltijdenbedrijf Zondagsvlees

Print
Giraf Award naar Rob Rensen en Roger Vranken van maaltijdenbedrijf Zondagsvlees

De prijswinnaars met aanhang en lokale bestuurders op Slot Schaesberg. Afbeelding: Gemeente Heerlen/Landgraaf

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Heerlen / Hoensbroek -

Rob Rensen en Roger Vranken ontvingen dinsdag de Giraf Award voor de manier waarop ze hun bedrijf Zondagsvlees aansturen.

De prijs werd uitgereikt tijdens de Ondernemersdag Heerlen-Landgraaf op Slot Schaesberg. Volgens de wethouders Economie Martin de Beer (Heerlen) en Ramon Lucassen (Landgraaf) staat Zondagsvlees voor kwaliteit, commercie én maatschappelijke betrokkenheid.

Maaltijdbezorging

Zondagsvlees brengt maaltijden aan huis bij mensen die niet (meer) in de gelegenheid zijn zelf te koken. Het bedrijf is begonnen door twee vrienden met ervaring in vlees en koken. Voorop staat bij hen: de smaak van vroeger weer op tafel krijgen.

Ambacht

De Ondernemersdag Heerlen-Landgraaf trok meer dan tweehonderd bezoekers. Hoogleraar Arjo Klamer hield een voordracht over ‘het nut van het ambacht, juist ook nu in de huidige tijd.’

Afgelopen jaar werd de award gewonnen door Doris Duspara van de Heerlense modezaak Deems.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen