Tentoonstelling en demonstraties in D’n Hook

Print
Tentoonstelling en demonstraties in D’n Hook

Te zien bij D’ Hook. Afbeelding: D’n Hook

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

Cultureel Centrum D’n Hook in Susteren presenteert op zaterdag 23 en zondag 24 november de jaarlijkse expositie met kunstzinnige creaties van de cursisten van het afgelopen cursusjaar. Ook worden er demonstraties gegeven van een aantal creatieve cursussen en lessen.

Cultureel Centrum D’n Hook is een non-profitorganisatie die mensen helpt bij het vinden en invulling geven aan hun vrije tijd. Dat kan zijn door het ontdekken van verborgen en kunstzinnige talenten of bijvoorbeeld door het (her-)ontdekken van een hobby en andere interesses. Het aanbod varieert van creatieve cursussen, maar ook taal en computercursussen kunnen worden gevolgd.

Zaterdag en zondag kunnen de bezoekers demonstraties zien van een aantal cursussen en informatie krijgen hoe het cursusconcept van D’n Hook werkt. De expositie en informatiemarkt is beide dagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur en is te vinden in D’n Hook en Sporthal Reinoud aan de Reinoud van Gelderstraat 61 en 61-A in Susteren. De toegang is gratis.

Kijk hier voor meer informatie.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen