Intocht Sint Nicolaas in Echt

Print
Intocht Sint Nicolaas in Echt

Sint en zijn Pieten arriveren in Echt.

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

Sint Nicolaas komt samen met zijn Pieten naar het centrum van Echt. Zaterdag 23 november arriveert de Goedheiligman tussen 14.00 en 14.15 bij het gemeentehuis aan de Nieuwe Markt in Echt in een oude brandweerwagen. Daarna wordt er naar het Ursulinenplein getrokken onder begeleiding van harmonie St. Cecilia.

Op het Ursulinenplein heten wethouder Peter Ruijten en pastoor Kanke Sint Nicolaas en zijn Pieten officieel welkom. Tom Smeets is spreekstalmeester en ook een DJ-Piet is van de partij met Sinterklaasliedjes. De AcroPieten vertonen hun kunsten en natuurlijk zijn er traktaties voor de aanwezige kinderen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen