Santa Walk, the Quest Edition in Weert

Doe mee aan de Santa Walk. © Sjoerd_Weert de Gekste

Voor de derde keer gaat in Weert de Rotary Santa Walk van start. Deze keer in een nieuw jasje. De Santa Walk, the Quest Edition Weert op zondag 15 december wordt een speur- en puzzeltocht door de Weerter binnenstad.

redactie

De start is om 14.00 uur bij Brasserie-Hotel Antje van de Statie. Tot uiterlijk 16.00 uur kunnen deelnemers de vragenlijst inleveren en om 17.00 uur is de prijsuitreiking. Na afloop is er een Christmas afterparty. Vanaf 13.00 uur kunnen deelnemers terecht bij Brasserie-Hotel Antje van de Statie om hun kerstmanpak op te halen en aan te trekken. Inschrijven kan via de website.

De Santa speurtocht is een initiatief van de Rotary Club Weert. Met dit evenement wordt geld opgehaald voor Harmonie St.Joseph Weert-Zuid en het Rotary Water & Sanitation project in Afrika. De winnaar van de Quest Edition krijgt een waardecheque voor een vijfdaags verblijf voor vier personen in een luxe resort in Ehrwald in Oostenrijk.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal