Fanfare St. Blasius huldigt jubilarissen

Op de foto van links naar rechts, Jo Ubaghs, Piet Bessems, Hub Bessems, John Vliegen, Jo Beijers, Conny Nieuwenhuis, Annika Bessems, Gwenny Paulus, en Ruud Croonen. © Jan Rosier

Fanfare St. Blasius Cadier en Keer huldigt op 30 november haar jubilarissen. De jubileumviering start 19.00 uur met een eucharistieviering. Aansluitend is er rond 20.15 uur een receptie tot ongeveer 21.30 uur in verenigingslokaal ’t Keerhoes aan de Limburgerstraat 78.

Jeroen Janssen

Er worden negen jubilarissen gehuldigd. Annika Bessems speelt sopraansaxofoon en is 25 jaar lid van de fanfare. Gwenny Paulus tekent voor het melodisch slagwerk en is 25 jaar muzikant. Rudi Croonen speelt bas en is 40 jaar lid van St. Blasius. Conny Nieuwenhuis is ook 40 jaar verbonden aan het korps en speelt trompet. Jo Ubaghs speelt hoorn en is al vier decennia lid van fanfare St. Blasius. Jo Beijers, Hub Bessems en Piet Bessems zijn 50 jaar lid. John Vliegen tenslotte speelt tuba en is al 60 jaar muzikant bij de fanfare. Na afloop van de receptie is er een feestavond.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal