Fanfare St. Blasius huldigt jubilarissen

Print
Fanfare St. Blasius huldigt jubilarissen

Op de foto van links naar rechts, Jo Ubaghs, Piet Bessems, Hub Bessems, John Vliegen, Jo Beijers, Conny Nieuwenhuis, Annika Bessems, Gwenny Paulus, en Ruud Croonen. Afbeelding: Jan Rosier

Cadier en Keer -

Fanfare St. Blasius Cadier en Keer huldigt op 30 november haar jubilarissen. De jubileumviering start 19.00 uur met een eucharistieviering. Aansluitend is er rond 20.15 uur een receptie tot ongeveer 21.30 uur in verenigingslokaal ’t Keerhoes aan de Limburgerstraat 78.

Er worden negen jubilarissen gehuldigd. Annika Bessems speelt sopraansaxofoon en is 25 jaar lid van de fanfare. Gwenny Paulus tekent voor het melodisch slagwerk en is 25 jaar muzikant. Rudi Croonen speelt bas en is 40 jaar lid van St. Blasius. Conny Nieuwenhuis is ook 40 jaar verbonden aan het korps en speelt trompet. Jo Ubaghs speelt hoorn en is al vier decennia lid van fanfare St. Blasius. Jo Beijers, Hub Bessems en Piet Bessems zijn 50 jaar lid. John Vliegen tenslotte speelt tuba en is al 60 jaar muzikant bij de fanfare. Na afloop van de receptie is er een feestavond.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen