Kerstconcert primeur voor Popkoor The Inspiration

Print
Kerstconcert primeur voor Popkoor The Inspiration

Het popkoor verzorgt voor het eerst een eigen kerstconcert. Afbeelding: Popkoor The Inspiration

Blerick -

Voor het eerst in het achtjarig bestaan verzorgt Popkoor The Inspiration een eigen kerstconcert. Deze primeur is op zondag 22 december te zien en te beluisteren in ‘Ut Raodhoès’, aan het Antoniusplein 2 in Blerick. Aanvang 11.00 uur, entree gratis.

Sinds de oprichting heeft The Inspiration aandacht besteed aan kerst-popsongs, met als resultaat een negental kersthits van diverse artiesten, zoals ‘Do they know it’s christmas’ van Band Aid en ‘Merry Christmas everyone’ van Shakin’ Stevens. Daarnaast worden er nog enkele nummers uit het ‘dagelijkse’ repertoire gezongen. Popkoor The Inspiration staat deze dag niet alléén op het podium. Ook het Heldens koper ensemble en De Vriendenkring uit Steyl dragen muzikaal een steentje bij.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen