Eerste ‘Sjeeter stallen en sterren tocht’

Print
Eerste ‘Sjeeter stallen en sterren tocht’

Zeker met sneeuw ligt kapel Leenhof er fraai bij. Afbeelding: Helga Kobben

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

De stichting Heerlyckheyt Schaesberg houdt zondag 15 december voor het eerst een (gratis) wandeling voor kinderen en ouders.

De titel van dit initiatief is ‘Sjeeter stallen en sterren tocht’. De route van 3,9 kilometer begint vanaf 14.30 uur bij zorgcentrum dr. Calshof aan de Hoofdstraat en eindigt in het bezoekerscentrum Slot Schaesberg. Onderweg kunnen meerdere en deels bijzondere kerststallen worden bewonderd in het centrum en de kerk van Schaesberg. Met behulp van lichtjes loopt iedereen door het donkere Kapellerbos naar de sfeervol verlichte Leenderkapel.

Onderweg is een eetkraampje op de Markt. En een expositie met miniatuur kerststallen van Joep Jung in de parochiezaal. ‘Scrooge’ speelt om 17.30 uur een kerstvoorstelling in het bezoekerscentrum.

Inschrijven via het mailadres secretaris@heerlyckheytschaesberg.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen