Cursus Digisterker in bibliotheek Vaals

© Getty Images/iStockphoto

In de bibliotheek Vaals wordt 25 november vanaf 12.30 uur een cursus Digisterker gegeven. Deelnemers leren werken met de digitale overheid.

Jeroen Janssen

De overheid biedt steeds meer mogelijkheden om zaken digitaal te regelen. Zoals een afspraak maken bij de gemeente, aangifte doen bij de Belastingdienst of het aanvragen van de huur- en zorgtoeslag. In de cursus Digisterker leren de cursisten werken met de websites van de overheid. Ook krijgen ze te zien wat de overheid allemaal al over hen weet, zoals de opbouw van de AOW. De cursus omvat 4 dagdelen van 2 uur.

Aanmelden kan via e-mail info@heuvellandbibliotheken.nl onder vermelding van Digisterker met naam van de bibliotheek en het eigen telefoonnummer. Telefonisch aanmelden kan ook via telefoonnummer 043 4589151. De kosten voor deelname bedragen 12 euro, inclusief werkboek.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal