Discussieavond over het grondwater onder het plateau van Schimmert

Print
Discussieavond over het grondwater onder het plateau van Schimmert

Afbeelding: ANP XTRA

Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Bunde / Rothem / Geulle -

IVN Ulestraten houdt op woensdag 4 december een lezing- en discussieavond met als thema ‘Grondwater onder het plateau van Schimmert? We drinken het nog steeds!’ De avond wordt gehouden in IVN-lokaal d’ Haamsjeut, Dorpstraat 1 in Ulestraten. Aanvang 19.30 uur.

Die avond zullen diverse onderwerpen in relatie tot Watermaatschappij Limburg en het waterwingebied in Waterval besproken worden en ter discussie staan om meer inzicht te krijgen in het drinkwater. De onderwerpen variëren van de bron van Ulestraten tot de drinkwatervoorziening anno 2019. Het is de bedoeling dat er een interactieve discussie ontstaat met diverse invalshoeken. Iedereen is welkom, ook niet-leden. Nadere informatie via Wim Derks, telefoonnummer 043-3643740.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen