Adventsconcert St. Gregorius Haanrade

Veel jeugd - onder andere door de deelname van Canta Young - wordt betrokken bij het concert. © St. Gregorius Haanrade

Harmonie St. Gregorius Haanrade, onder leiding van dirigent Ferry Logister, houdt het adventsconcert op zondag 1 december in de Heilig Hart van Jezus-kerk in Haanrade. Het aanvangstijdstip is om 15.30 uur.

Wil Wagenvoort

Het concert is in samenwerking met Canta Young Junior en Boyz en het Clarinet Choire van St. Gregorius Haanrade. Solisten zijn Maurice Kersten, accordeon en zanger Jos Daemen. Naast klassieke werken zal ook kerstmuziek gespeeld worden. De entree bedraagt voor dit concert 7,50 euro.

Na afloop van het adventsconcert vindt in Harmoniezaal ’t Trefpunt voor muzikanten, zangers en bezoekers van het concert een ‘après concert’ plaats. Het Damescomité van Harmonie St. Gregorius trakteert een ieder op een gratis kop koffie en een lekker stuk gebak. Er worden ook kleine kerststerren te koop aangeboden door het damescomité. De opbrengst is bestemd voor nieuwe uniformen van de harmonie.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal