Nick & Simon vervangen Jan Smit in Beste Zangers

Print
Nick & Simon vervangen Jan Smit in Beste Zangers

Nick & Simon. Afbeelding: ANP Kippa

Nick & Simon nemen eenmalig het stokje over van Jan Smit bij Beste Zangers. Het Volendamse duo reist binnenkort met een aantal artiesten naar Ibiza voor de opnames van het dertiende seizoen, maakte AVROTROS donderdag bekend. Wanneer de nieuwe reeks op de buis komt en wie er meedoen, wordt later onthuld.

Jan kondigde vorige week aan een rustpauze te nemen omdat hij in de lappenmand zit. AVROTROS zei toen al een nieuwe presentator te overwegen. ,,We wensen Jan Smit heel veel beterschap en een spoedig herstel’’, aldus de omroep. Jan presenteert de show al sinds de vierde reeks.

De zanger kampt met acute laryngitis, een aandoening die gepaard gaat met veel keelpijn. Omdat hij rust nodig heeft, heeft de Volendammer voor de rest van het jaar zijn agenda leeggemaakt.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen