Harmonie Reuver trekt alle registers open met Candlelight

Leden van de harmonie treden in groepjes op. © Frank Stevens

De Reuverse harmonie trekt zondag alle registers open met Candlelight. De 34ste editie van deze jaarlijkse muziekmiddag vindt plaats in De Schakel.

Marcel van Lier

Alle geledingen van het Philharmonisch Gezelschap zijn van de partij en vrijwel elke instrumentgroep treedt ditmaal apart op. Ook jeugdkorps Forza!, het Dvorák ensemble en de Wildebrasjes laten van zich horen en alle muziekstijlen komen voorbij, van klassiek tot jazz en filmmuziek. Forza bestaat uit jeugdleden van de Reuverse harmonie, het Trommel en Fluiterkorps en harmonie St.Gertrudis uit Beesel.

Vanaf 15.00 uur kan in zalencentrum De Schakel worden geluisterd naar optredens van leden in klein groepsverband. Doel is de, veelal jeugdige, muzikanten ervaring te laten opdoen met het instuderen van een muziekstuk in relatief korte tijd. De toegang is gratis.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal