Reuver wacht in spanning op uitslag dorpsquiz Ruiverpedia

Print
Reuver wacht in spanning op uitslag dorpsquiz Ruiverpedia

De teams moesten zich onder meer verkleden als de bekende tv-familie Flodder.

Reuver -

Reuver en Offenbeek zijn nog steeds in de ban van Ruiverpedia. Met spanning wordt uitgekeken naar de uitslag van de dorpsquiz op 30 november.

Een recordaantal van dertig teams uit Reuver en Offenbeek nam begin vorige maand deel aan de derde editie van Ruiverpedia. Allereerst moest ze in bosgebied de Walsberg een kistje worden opgegraven om het boekje met de vragen te bemachtigen. De teamleden die als taak hadden de rode draad in de gaten te houden, hadden het extra druk. Ze werden van hot naar her gestuurd. Bij de Metaco moest een foto in bruidsjurk worden gemaakt, bij de scouting wachtte hen een domino challenge en voor de ouderen was er een proeverij van Veldmenke.

Reuver wacht in spanning op uitslag dorpsquiz Ruiverpedia
De bruiden van Ruiverpedia. Foto: Frank Stevens

In hun fanatisme gingen sommige deelnemers niets ontziend te werk. Zo werd de website van de Windjbuujels gesaboteerd en werden puzzelstukjes, die verborgen lagen in etalages, aan het oog onttrokken door er een poster overheen te plakken.

Naast gezonde rivaliteit zorgde Ruiverpedia echter vooral voor veel hilariteit. Met als een van de hoogtepunten de opdracht waarbij teamleden zich als de familie Flodder moesten verkleden.

Zaterdag 30 november wordt in café Ronckenstein om 20.00 uur bekendgemaakt wie de winnaar is. Een fotoverslag van Frank Stevens is te bekijken op de facebookpagina van Ruiverpedia.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen