Verdachte van doden broer in Heerlen langer in de cel

Hulpdiensten bij de woning waar de steekpartij plaatsvond. © Arnaud NIlwik

De verdachte van de dodelijke steekpartij in Heerlen moet twee weken langer in de cel blijven.

Redactie

De man wordt verdacht van het doden van zijn 26-jarige broer afgelopen zondag, aldus een woordvoerder van het Openbaar Ministerie (OM) donderdag.

Maandagavond werden de hulpdiensten gealarmeerd na een ruzie in een woning aan de Dommelstraat in Heerlen. De ruzie liep uit op een steekpartij. Daardoor raakten twee betrokkenen gewond. Beide slachtoffers werden naar het ziekenhuis gebracht, waar de 26-jarige Heerlenaar niet veel later overleed. Het andere slachtoffer, de bewoner van de woning waar de ruzie zich afspeelde, kon het ziekenhuis na behandeling weer verlaten.

De politie hield de verdachte direct na de steekpartij in de woning aan. De man zit in beperkingen. Dat betekent dat hij met niemand mag praten, behalve met zijn advocaat. Om die reden geeft ook het OM niet meer informatie.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal