Verdachte van doden broer in Heerlen langer in de cel

Print
Verdachte van doden broer in Heerlen langer in de cel

Hulpdiensten bij de woning waar de steekpartij plaatsvond. Afbeelding: Arnaud NIlwik

Heerlen / Hoensbroek -

De verdachte van de dodelijke steekpartij in Heerlen moet twee weken langer in de cel blijven.

De man wordt verdacht van het doden van zijn 26-jarige broer afgelopen zondag, aldus een woordvoerder van het Openbaar Ministerie (OM) donderdag.

Maandagavond werden de hulpdiensten gealarmeerd na een ruzie in een woning aan de Dommelstraat in Heerlen. De ruzie liep uit op een steekpartij. Daardoor raakten twee betrokkenen gewond. Beide slachtoffers werden naar het ziekenhuis gebracht, waar de 26-jarige Heerlenaar niet veel later overleed. Het andere slachtoffer, de bewoner van de woning waar de ruzie zich afspeelde, kon het ziekenhuis na behandeling weer verlaten.

De politie hield de verdachte direct na de steekpartij in de woning aan. De man zit in beperkingen. Dat betekent dat hij met niemand mag praten, behalve met zijn advocaat. Om die reden geeft ook het OM niet meer informatie.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen