Dave Beckers, Linn Coulen en Stef Verstappen voorgangers van de Markoef uit Melick

Print
Dave Beckers, Linn Coulen en Stef Verstappen voorgangers van de Markoef uit Melick

Dave Beckers zwaait de scepter over het Markoeverijk in Melick. Afbeelding: Peter Kroon

Melick -

Dave Beckers (43) zwaait dit seizoen de scepter over het rijk van De Markoef in Melick. Linn Coulen gaat als prinses de Markoevekids voor en Stef Verstappen is uitgeroepen als voorganger van de jeugdraad.

Dave Beckers, Linn Coulen en Stef Verstappen voorgangers van de Markoef uit Melick
Linn Coulen is de nieuwe prinses van de Markoevekids. Foto: Peter Kroon

Prins Dave II is de zoon van Frans en Willemien Beckers. Hij woont samen met Anne Marie. Samen hebben ze een dochter, Fleur. Na zijn opleiding als kok heeft hij in diverse restaurants en hotels gewerkt. Samen met Anne Marie is hij eigenaar van cafetaria ’t Heukske en restaurant Bie Dave en Marie in Melick. In zijn vrije tijd drinkt hij graag een pilsje met vrienden en beoefent hij de duiksport. ZDH Dave II wordt bijgestaan door zijn adjudanten Marc Cox en Paul van Lienen en regeert met zijn lijfspreuk ‘Veer gaon feeste en knalle, neet allein maar mit zien alle.’

De prinses van de Markoevekids is de 9-jarige Linn Coulen. Ze is de dochter van Dennis en Joke en zus van Evi, allemaal lid van de Markoef. In zijn vrije tijd turnt ze graag en maakt ze tochten op de mountainbike met haar vader. Prinses Linn I regeert onder het motto ‘Ein klein prinses det kin bes!’.

Dave Beckers, Linn Coulen en Stef Verstappen voorgangers van de Markoef uit Melick
Stef Verstappen gaat de jeugdraad voor. Foto: Peter Kroon

De nieuwe voorganger van de jeugdraad van de Markoef, Stef Verstappen, is de zoon van Themby Vink en Jos Verstappen. Prins Stef I is 12 jaar, is leerling van Lyceum Schöndeln en heeft voetballen bij FC Roerdalen als grote passie. Ook is hij geregeld te vinden op de tribune bij VVV Venlo. Hij wordt bijgestaan door zijn adjudanten Kyan en Meck en heeft als spreuk ‘Dit jaor loup ich veurop, mer zonger uch geine polonaise!’.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen