Zonnebloem Baexem en Seniorenvereniging vieren samen Kerst

Print
Zonnebloem Baexem en Seniorenvereniging vieren samen Kerst

De seniorenvereniging en Zonnebloem afdeling van Baexem vieren samen een kerstmiddag. Afbeelding: Archief De Limburger

Baexem -

De Zonnebloem afdeling Baexem en de seniorenvereniging slaan op woensdag 18 december opnieuw de handen in elkaar bij de viering van Kerst. Deze begint om 13.30 uur in Baexheimerhof aan de Kerkstraat 1 in Baexem.

De kerstviering start als vanouds met een heilige mis waarbij kerkkoor St. Caecilia zorgt voor de muzikale opluistering. Na de dienst volgt een samenzijn. Gedurende de middag verzorgt damestrio MAM uit Boukoul een optreden. Deelnemers kunnen de eigen bijdrage van 5,- euro voldoen op de middag zelf. Aan het einde van de middag worden er nog kerststukjes verloot. Loten kosten 0,50 euro. Wie aan de middag wil deelnemen, kan zich tot 15 december opgeven bij Mien Hebben via tel. 45 14 87 of Monique Custers via tel. 45 17 45. Indien nodig zorgt de organisatie voor vervoer.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen