Bèd & Bótram Bie Ós benoemd tot B&B van het jaar 2019

Print
Bèd & Bótram Bie Ós benoemd tot B&B van het jaar 2019

Jo en Jolanda Geelen met hun prijs en de overige genomineerden in de bloemetjes. Afbeelding: Familie Geelen

Thorn -

Bèd & Bótram Bie Ós aan de Hoogstraat 42 in Thorn is benoemd tot ‘B&B van het Jaar’ door De Pronkkamer. Dinsdag namen Jo en Jolanda Geelen hun prijs persoonlijk in ontvangst tijdens een geheel verzorgde Pronkkamerdag die plaatsvond bij de winnaar van vorig jaar, Hoeve Nijssen in Asten.

Enkele weken geleden kreeg de familie Geelen van de Thornse bed & breakfast het bericht van Marleen van der Meer van De Pronkkamer dat ze genomineerd waren voor ‘B&B van het Jaar’. Dit nadat ze in mei bezoek hadden gehad van een mystery guest met haar partner die een nachtje spendeerden in Bèd & Bótram Bie Ós in Thorn. Samen met drie andere genomineerden en collega B&B-eigenaren waren ze uitgenodigd in Asten door de winnaar van vorig jaar in samenwerking met De Pronkkamer. Dankzij medewerking van vrijwilligers van Museum Klok en Peel, gemeente Asten, Staatsbosbeheer De Groote Peel en Buitencentrum De Pelen genoten ze van een Astense verwendag. Aan het einde van de middag volgde de ontknoping waarbij Bèd & Bótram Bie Ós uit Thorn werd uitgeroepen tot ‘B&B van het jaar 2019’.

De Pronkkamer bestaat uit ruim tachtig kleinschalige luxe bed & breakfast adressen met een eigen identiteit op bijzondere plekken in Nederland, en enkele in Duitsland. Jaarlijks wordt een van de deelnemers uitgeroepen tot ‘B&B van het Jaar’. De prijs werd dit jaar voor de achttiende keer uitgereikt. www.pronkkamer.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen