‘Sing and Swing’ met Zanggroep Heel Vocaal

Print
‘Sing and Swing’ met Zanggroep Heel Vocaal

Zanggroep Heel Vocaal organiseert alweer de 25e Sing-in. Afbeelding: Heel Vocaal

Heel -

Zanggroep Heel Vocaal viert op zaterdag 7 maart haar 25e Sing-in in CC Don Bosco aan de Monseigneur Savelbergweg 100 in Heel. Aan deze muzikale workshop, die om 9.30 uur begint, kan iedereen deelnemen die van zingen houdt. Als thema heeft de zanggroep gekozen voor Sing and Swing.

Deelnemen kan individueel of met een (deel van) een koor of zanggroep. Gedurende de dag worden een zestal nummers gerepeteerd, die voor worden toegestuurd zodat er al thuis geoefend kan worden. De dag start met een kennismaking met vier dirigenten die elk garant staan voor een stemgroep. Zij loodsen alle deelnemers via partij- en koorrepetities naar het feestconcert tijdens de avonduren. Heel Vocaal zorgt daarbij voor koffie en gebak bij ontvangst en een lunch tussen de middag. Vanwege de 25e Sing-in wordt er na afloop van de repetities een jubileumdiner geserveerd. Voorafgaand aan het Sing-in concert kunnen de deelnemers nog rekenen op een verrassend gastoptreden. Dit alles, plus oefenmateriaal in de vorm van ingezongen nummers en partituren, is bij de inschrijfprijs van 48,50 euro inbegrepen. Inschrijven kan vanaf 1 december tot uiterlijk 22 februari via het inschrijfformulier op www.heelvocaal.nl, waar ook alle praktische info is te vinden. Vragen kunnen gestuurd worden naar singin@heelvocaal.nl

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen