Ontdek de dorpspower van Wessem

Print
Ontdek de dorpspower van Wessem

Wat is de dorpspower van Wessem? Afbeelding: Jan-Paul Kuit

Wessem -

Dorpslab en Rabobank Peel, Maas en Leudal gingen samen met inwoners en ondernemers aan de slag om Wessem klaar te maken voor de toekomst. De ideeën delen ze met elkaar op dinsdag 3 december vanaf 19.00 uur bij jeugdhuis De Sprong.

Vrijwilligers presenteren zelf waar ze mee bezig zijn om bij te dragen aan de leefbaarheid in Wessem. Van verenigingsplatform tot kinderboerderij. Aansluitend vindt vanaf 20.00 tot 22.00 uur een workshop storytelling plaats onder begeleiding van Marielle Schlicher (VerteldT). Ze stimuleert aanwezigen om samen aan de slag te gaan om verhalen over Wessem te gaan delen.

Volgens Dorpslab een aanrader voor verenigingen en organisaties die ook zelf met verhalen aan de slag willen. Wie hieraan deel wil nemen, kan zich opgeven via www.maasdorpwessem.nl of Elvera Weusten via tel. 06-51574164. Kijk voor meer informatie op: sites.rabobank.nl/pml/dorpslab of www.dorpslab.org.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen