Fanfare Kessel en harmonie Panningen slaan handen ineen

Print
Fanfare Kessel en harmonie Panningen slaan handen ineen

De fanfare van Kessel en de harmonie van Panningen repeteren als enig tijd samen voor Top2000 in concert. Afbeelding: Francien van Kessel

Kessel / Panningen -

De fanfare van Kessel en de harmonie van Panningen hebben de handen ineen geslagen. In Panningen en Kessel verzorgen ze binnenkort samen ‘Top2000 in concert’ .

Francien van Kessel van Koninklijke Fanfare Maasoever in Kessel over de krachtenbundeling: „Onze jeugdleden treden al een aantal jaren samen op bij de jeugdorkesten Peel & Maas. Het leek ons leuk deze samenwerking nu ook eens door te zetten naar de volwassen orkesten. De klik was er vanaf het eerste moment.” Esmée Gootzen van Koninklijke Harmonie Concordia Panningen vult aan: „Net als veel fanfares en harmonieën hebben we te maken met teruglopende ledenaantallen. Samen muziek maken, is wat ons verbindt. Dan is het echt een win-win-situatie als je met meer dan zestig muzikanten samen op het podium zit.” Vanaf september hebben beide verenigingen samen gerepeteerd op popklassiekers als Stairway to Heaven, Mr. Blue Sky en Africa. Er wordt een combo toegevoegd aan de orkesten en er treden vier zangers mee op: Ginny Reintjens, Ton Janssen, Pim van Wylick en Mart van Knippenberg.

Op zaterdag 30 november is ‘Top2000 in concert’ te beluisteren in Gemeinsjapshoes in Kepèl (20.30 uur). Op zaterdag 7 december wordt gespeeld in gemeenschapshuis De Paort in Kessel (20.30 uur).

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen