Cabaretier Martijn Kardol met nieuwe show naar Grubbenvorst

Print
Cabaretier Martijn Kardol met nieuwe show naar Grubbenvorst

Martijn Kardol won het Leids en Groninger cabaretfestival. Afbeelding: Pim Hendriksen

Grubbenvorst -

Cabaretier Martijn Kardol speelt op 28 november zijn nieuwe show ‘Welkom’ in Grubbenvorst. Het optreden is in De Baersdonck.

In zijn tweede voorstelling probeert Martijn Kardol (1989) contact te maken met de wereld en de mensen om hem heen. Het debuutprogramma ‘Bang’ kreeg lovende kritieken in de pers en werd genomineerd voor de cabaretprijs Neerlands Hoop 2018. Eerder won Kardol al het Leids en Groninger cabaretfestival.

Daarnaast is hij een veelgevraagd radiocolumnist en was hij een tijdlang wekelijks met zijn rubriek ‘Martijn zegt sorry’ te zien op tv in RTL Late Night.

Vanwege de verbouwing van het Gasthoes wijkt de organiserende stichting Kukeleku met de voorstelling uit naar de Baersdonck in Grubbenvorst. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.kukeleku.com en bij de voorverkoopadressen: Plus Lucassen in Horst en Primera en Jumbo Phicoop in Sevenum.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen