Computercursussen in de bieb

Print
Computercursussen in de bieb

Iedereen kan bij de computercursussen in de bibliotheek terecht. Afbeelding: Bibliocenter Weert

Stramproy / Heel -

Tijdens een informatiemiddag bij Bibliocenter Weert aan de Wilhelminasingel 250 op dinsdag 10 december van 13.30 tot 15.30 uur, wordt uitleg gegeven over alle computercursussen die begin 2020 starten bij Bibliocenter Weert, Stramproy en Heel.

Wie beter wil leren omgaan met een computer, laptop of tablet vindt bij Bibliocenter een veelzijdig aanbod computercursussen voor beginners en gevorderden. Van een cursus Klik&Tik voor mensen die nauwelijks of geen ervaring hebben met de computer tot een cursus Windows 10. Er is informatie over een cursus fotobewerking op de PC, werken met mappen en bestanden, Google Maps, PowerPoint, Excel, Windows 10, iPad, Android, Klik&Tik en Werken met de e-overheid. De informatiemiddag en cursussen staan ook open voor mensen die geen lid zijn van de bibliotheek. De cursussen kenmerken zich door de kleinschaligheid van de groepen, persoonlijke begeleiding en betaalbaarheid. Iedere cursist heeft een eigen pc of laptop tot zijn beschikking. Een les duurt 1 uur en 40 minuten, inclusief een korte pauze. Meer informatie is ook te vinden op www.bibliocenter.nl/computercursussen

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen