Computercursussen in de bieb

Print
Computercursussen in de bieb

Iedereen kan bij de computercursussen in de bibliotheek terecht. Afbeelding: Bibliocenter Weert

Stramproy / Heel -

Tijdens een informatiemiddag bij Bibliocenter Weert aan de Wilhelminasingel 250 op dinsdag 10 december van 13.30 tot 15.30 uur, wordt uitleg gegeven over alle computercursussen die begin 2020 starten bij Bibliocenter Weert, Stramproy en Heel.

Wie beter wil leren omgaan met een computer, laptop of tablet vindt bij Bibliocenter een veelzijdig aanbod computercursussen voor beginners en gevorderden. Van een cursus Klik&Tik voor mensen die nauwelijks of geen ervaring hebben met de computer tot een cursus Windows 10. Er is informatie over een cursus fotobewerking op de PC, werken met mappen en bestanden, Google Maps, PowerPoint, Excel, Windows 10, iPad, Android, Klik&Tik en Werken met de e-overheid. De informatiemiddag en cursussen staan ook open voor mensen die geen lid zijn van de bibliotheek. De cursussen kenmerken zich door de kleinschaligheid van de groepen, persoonlijke begeleiding en betaalbaarheid. Iedere cursist heeft een eigen pc of laptop tot zijn beschikking. Een les duurt 1 uur en 40 minuten, inclusief een korte pauze. Meer informatie is ook te vinden op www.bibliocenter.nl/computercursussen

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen