Chateau Meiland-huisvriendin Caroline vindt nieuw opknappertje in hartje Amsterdam

Print
Chateau Meiland-huisvriendin Caroline vindt nieuw opknappertje in hartje Amsterdam

Caroline woont niet meer in het chateau. Afbeelding: Instagram/Caroline van Eeden

Caroline van Eeden, de huisvriendin van de familie Meiland uit de SBS 6-kijkcijferhit Chateau Meiland, heeft de knoop doorgehakt en verhuist voorlopig niet terug naar Frankrijk. Vol enthousiasme stort ze zich op haar nieuwe project: het openen van een eigen modeboetiek in het schilderachtige 9 Straatjes-district in Amsterdam.

De hartsvriendin van Martien Meiland laat via Instagram weten blij te zijn dat ze het nieuws eindelijk van de daken mag schreeuwen. Haar nieuwe zaak Modetheater By Caroline opent op 29 november de deuren. ,,Nu nog even hard poetsen, schilderen, inhangen en stylen en dan gaan we los’’, schrijft ze. ,,Ik heb er zo ontzettend veel zin in om mijn favoriete kleding met jullie te gaan delen!’’

Lees ook: SBS6 komt weer met serie rond Ik Vertrek-deelnemers: De Scheetjes

Caroline, die een passie heeft voor mode, was al enige tijd op zoek naar een geschikte winkel. Uiteindelijk werd Prinsenstraat 13, een charmant pandje grenzend aan de chique Keizersgracht, goed genoeg bevonden. ,,Dit voldoet aan alle eisen en wensen’’, aldus de blondine. In het gebouw was eerder een yogaschool te vinden.

Lees ook: Wijnen, wijnen, wijnen wordt werkelijkheid bij de Meilandjes

Tot dit najaar woonde Caroline in Frankrijk, waar ze met de familie Meiland Chateau Marillaux runde. Toen een burn-out op de loer lag, verhuisde ze terug naar Nederland. Bij het Televizier-Gala, waar Martien en Erica de Gouden Televizier-Ring wonnen, liet ze verstek gaan.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen