Video: Tien gewonden bij ernstig ongeluk met lijnbus in Margraten

Print

Zwaar ongeluk met lijnbus_Margraten. Video: Track ‘88

Margraten -

Door een aanrijding tussen een lijnbus en een auto zijn zaterdagochtend in Margraten tien mensen gewond geraakt, van wie zeker twee ernstig. Ze zijn naar het ziekenhuis gebracht, aldus de politie.

Het ongeval deed zich rond 11 uur voor op de N278. In de auto zaten vijf mensen, onder wie drie kinderen. De twee volwassenen die voorin de auto zaten raakten ernstig gewond bij de aanrijding. Zij zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De drie kinderen die op de achterbank zaten zijn ook voor controle naar het ziekenhuis meegenomen.

In de lijnbus zaten veertien mensen, van wie er vijf gewond raakten. Zij zijn voor medische controle naar het ziekenhuis gebracht.

De hulp van een traumahelikopter met medische specialisten werd ingeroepen. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend. Volgens de politie heeft het vermoedelijk te maken met een voorrangskwestie.

De weg was afgezet en de politie onderzoekt de zaak.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen