Indoor obstakelbaan Buggenum opent deuren

Print
Indoor obstakelbaan Buggenum opent deuren

Nieuwe uitdaging in Buggenum. Afbeelding: Home of Heroes

Buggenum -

In de oude steenfabriek aan de Dorpsstraat 60 in Buggenum opent op 1 december het bijna 2000 vierkante meter grote Home of Heroes haar deuren.

Home of Heroes herbergt naar eigen zeggen de grootste indoor obstakelbaan van de Benelux. Met meer dan veertig obstakels zoals de ‘monkeybars’, de ‘quaterpipe’ en ‘marine table’ is deze obstakelbaan een indoor trainingslocatie voor deelnemers aan de obstacle-runs.

Daarnaast liggen vier bijlwerp-banen klaar voor het uit Amerika overgewaaide hakbijl-bijlwerpen. Onder leiding van een coach kan op de bulls-eye gegooid worden. Expeditie Steynfabriek is een opdrachtentocht voor jong en oud in en rondom de oude steenfabriek. Gewapend met een rugzak, kompas, verrekijker en walkietalkies gaan groepen in en rondom de fabriek op zoek naar aanwijzingen om er achter te komen welke Britse militair gezocht wordt.

In het voorjaar worden er nog meer activiteiten aan het aanbod toegevoegd zoals een lasergame doolhof in de oude drooggangen, een reality-game en een rijdende escaperoom op een bakfiets.

Wethouder Arno Walraven van Leudal verricht zondag 1 december om 10.30 uur de officiële opening.