Bedrijf Panningen doneert aan lokale goede doelen

Print
Bedrijf Panningen doneert aan lokale goede doelen

Remko Hanssen (midden) overhandigt de cheques aan Martin Frankort van KidzBase en Ilse den Mulder van Stichting Leergeld Peel en Maas. Afbeelding: Hanssen Group

Meijel / Panningen / Koningslust / Grashoek / Egchel / Helden / Maasbree / Kessel / Beringe / Baarlo / Kesseleik -

Het veertigjarig jubileum was voor de Hanssen Group uit Panningen reden om twee goede doelen in Peel en Maas te ondersteunen.

In aanloop naar een aantal jubileumevenementen opende het bedrijf een rekening voor donaties aan KidzBase. Stichting KidzBase ondersteunt kinderen die door een verstoorde thuissituatie niet meer kunnen opgroeien in het eigen gezin. Kidzbase wil door middel van kleinschalige projecten kleur geven aan het leven van beschadigde kinderen en hen zo het gevoel geven dat ze speciaal zijn. Tijdens de verschillende jubileumvieringen, is door de gasten het bedrag van 6345 euro geschonken.

Naast dit bedrag mag Ilse Den Mulder van Stichting Leergeld Peel en Maas een bedrag van 5000 euro in ontvangst nemen dat door de Hanssen Group zelf ter beschikking wordt gesteld. Stichting Leergeld Peel en Maas is er voor kinderen die om financiële redenen aan de zijlijn staan en hierdoor niet kunnen deelnemen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenoten heel normaal zijn. Zij biedt deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →