Abdi Ali en Ummels in middenmoot bij Warandeloop

Print
Abdi Ali en Ummels in middenmoot bij Warandeloop

Mahadi Abdi Ali Afbeelding: Jean-Pierre Jans

Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Maastricht / Itteren -

Mahadi Abdi Ali is zondag bij de sterk bezette Warandeloop als 24e geëindigd. De loop in de bossen van Tilburg is traditioneel de start van het crossseizoen in Nederland.

De loper uit Stein kwam na 31.23 minuten over de finish. Daarmee was hij bijna anderhalve minuut langzamer dan winnaar Mike Foppen, die de tien kilometer het snelste aflegde.

Bij de vrouwen kwam Britt Ummels als veertiende over de meet na acht kilometer ploegen door zand en modder. De 29.04 van de Maastrichtste was ruim langzamer dan de 26.48 van winnares Anna Emilie Moller. Maarten Plaum werd negende op de korte cross, die ging over 2400 meter.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen