Hennepkwekerij in woning Blerick; bewoner aangehouden

Print
Hennepkwekerij in woning Blerick; bewoner aangehouden

Afbeelding: ANP

Blerick -

Een politie heeft maandagochtend in een woning in Blerick een hennepkwekerij met 133 planten en de benodigde apparatuur aangetroffen. Een bewoner is aangehouden.

De politie bezocht na diverse meldingen over de mogelijke aanwezigheid van een hennepkwekerij twee adressen in de Blerickse wijk Klingerberg. In de andere woning werd overigens niets aangetroffen.

De politie voerde een goed gesprek met de bewoners . Bij zo’n stopgesprek worden de bewoners aangesproken op hun gedrag of de verdenkingen van strafbare feiten die hebben geleid tot het bezoek van de politie. De politie legt uit wat hiervan de consequenties kunnen zijn.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen