Wie wordt de eerste Maestro van Horn?

Print
Wie wordt de eerste Maestro van Horn?

De zes kandidaten die gaan strijden om de titel. Afbeelding: Theo Peeters

Horn -

Als afsluiting van haar jubileumjaar houdt Harmonie de Drie Horens een Maestro

concert, geïnspireerd door het welbekende tv-programma. Zes bekende personen uit Horn strijden zaterdag 28 december om de titel ‘Maestro Horn 2019’.

In een avondvullend programma in De Postkoets gaan zij de uitdaging aan om zich te ontwikkelen tot dirigent van Harmonie De Drie Horens. De Maestro’s worden vooraf gecoacht door Frans Hendrikx, dirigent van Harmonie de Drie Horens. Ook repeteren de kandidaten in de aanloop naar het concert een aantal keren met het orkest. Tijdens het concert dirigeren alle deelnemers één muziekstuk waarbij ze beoordeeld worden door een jury. De presentatie van deze avond is in handen van Bert Vergoossen. Het publiek bepaalt uiteindelijk tijdens de finale wie zich Maestro van Horn mag noemen. De kandidaten zijn Rob van Leeuwen, Petra Waeijen, Pastoor Dieteren, Yvonne Bocken, Daan Frost en Mayke Damen.

Kaartjes voor deze avond kosten €10,- in de voorverkoop bij Supermarkt Ruud en Sylvia Vermeulen en Bloemenhuis Aloys in Horn. Op de avond van de voorstelling €12,50 aan de kassa. Aanvang 20.00 uur, deuren open vanaf 19.30 uur.

Meer informatie vind je hier.