Niet Bang Zijn: Heerlens Migratiemuseum brengt boek uit

Print
Niet Bang Zijn: Heerlens Migratiemuseum brengt boek uit

Afbeelding: Migratiemuseum Heerlen

Heerlen / Hoensbroek -

Het pop-up Miagratiemuseum in Heerlen brengt een boek uit. Het wordt donderdagavond op de Boekenborrel in boekhandel Van der Velden Van Dam gepresenteerd.

Het boek is samengesteld door Milena Mulders, oprichter van het Migratiemuseum, en de vrijwilligers die in het museum werkzaam waren. Onder de titel ‘Niet bang zijn’, wat ook het motto van het museum is, beschrijft Mulders hoe een persoonlijke ode aan haar Sloveense roots een plek van dialoog werd.

Lees ook:Migratiemuseum is een zoektocht naar identiteit

De boekpresentatie is onderdeel van een groter programma in de boekhandel dat in het teken van reizen staat. Journalist en fotograaf Eline Dabekaussen vertelt over Madrid, de stad waarover ze een reisgids maakte. Ruud en Marian Couwenhoven leren de bezoekers het ‘andere’ Frankrijk kennen en John Moonen uit Valkenburg vertelt over Srebrenica, de stad in Bosnië waarover hij een boek schreef. De Boekenborrel start donderdag om 20.00 uur in boekhandel Van der Velden Van Dam aan de Promenade 153 - 155 in Heerlen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen