Inzittenden ongeval met politiewagen Urmond maken het goed

Print
Inzittenden ongeval met politiewagen Urmond maken het goed

Afbeelding: ANP XTRA

Urmond / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Alle inzittenden die maandagavond betrokken waren bij het ongeval met de politiewagen in Urmond maken het goed.

Dat laat een woordvoerder van de politie dinsdag weten. Het voertuig van de politie kwam rond half negen op de Nieuwe Postbaan in botsing met een andere auto. Daarbij had een inzittende van die andere auto na de aanrijding last van nekklachten. Dat lijkt dus mee te vallen. Er loopt nog een onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Zo is niet bekend of de politiewagen een zwaailicht voerde. Op een filmpje is te zien dat de zwaailichten aan staan, maar deze kunnen ook na het ongeval aangezet zijn om naderend verkeer te waarschuwen.

Lees ook:Politieauto betrokken bij botsing met ander voertuig

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen