The Offspring eerste hoofdact festival Jera On Air

Print
The Offspring eerste hoofdact festival Jera On Air

The Offspring. Afbeelding: pr

Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

De Amerikaanse punkrockband The Offspring is de eerste headliner van het festival Jera On Air in Ysselsteyn. De groep staat 26 juni 2020 op het hoofdpodium. Tijdens Jera On Air draait het drie dagen om metal, hardcore en punk.

The Offspring produceerde in de jaren negentig veel hits, met uitschieters als ‘Why don’t you get a job?’, ‘Self Esteem’ en ‘The Kids aren’t Alright’. De songs waren stuk voor stuk met een hoge notering terug te vinden in de hitlijsten. Het grootste commerciële succes kwam echter in 1999 met ‘Pretty Fly (For a White Guy)’, het wereldwijde succes waarmee The Offspring in de eerste maanden van 1999 ook in Nederland een aantal weken de hitlijsten aanvoerde.

De komende tijd worden meer namen aan het programma van Jera On Air toegevoegd. Het festival vindt plaats van 25 juni tot en met 27 juni 2020.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen